Postcode Loterij verlengt samenwerking met DCNA

Tijdens het jaarlijkse ‘Goed Geld Gala’ in Amsterdam heeft DCNA een schenking van 500.000 euro van de Nationale Postcode Loterij mogen ontvangen.

Met de financiele steun van de Nationale Postcode Loterij zet DCNA zich in voor een duurzame toekomst van natuurbescherming op de Nederlandse Caribische eilanden.

De Nederlandse Caribische eilanden kennen bijzondere en unieke natuurgebieden zoals een nevelwoud, mangrovebossen, koraalriffen en zeegrasbedden met de snelst groeiende zeeschildpaddenpopulatie ter wereld. Deze gebieden staan echter erg onder druk. De Nationale Postcode Loterij blijft Dutch Carribean Nature Alliance, samen met haar 2,5 miljoen trouwe deelnemers, dan ook graag steunen om het belangrijke natuurbeschermingswerk voort te zetten‘. – Judith Lingeman, Manager Goede Doelen, Nationale Postcode Loterij –

© Copyright 2015
Dutch Caribbean Nature Alliance